понеділок, 10 квітня 2017 р.

Шанс-2017



17 березня 2017 року відбувся традиційний районний конкурс молодих вчителів «Шанс». Всіх гостей, учасників конкурсу гостинно зустріла Новоукраїнська ЗШ І-ІІІ ст.. № 1.
Цього року в конкурсі взяли участь три педагоги-початківці: Скок Яна Станіславівна, вчитель біології та хімії Приютівської ЗШ І-ІІІ ст.., Комзолов Ігор Вікторович, вчитель математики Ганнівської ЗШ І-ІІІ ст.. та Дойковаль Каріна Русланівна, педагог-організатор Мар’янопільского НВК.
Конкурс проходив в 2 етапи. У заочному етапі кожен учасник конкурсу підготував газету на тему «Від обдарованого вчителя до обдарованого учня».
У очному етапі молоді вчителі представляли себе і спільну роботу з наставниками. У конкурсі «Від обдарованого вчителя до обдарованого учня» учасники демонстрували презентацію фрагменту уроку-подорожі з біології (Скок Я. С.), відеоролик фрагменту уроку математики (Комзолов І. В.), провели фрагмент виховного заходу із членами журі та гостями (Дойковаль К. Р.). Всі матеріали насиченні інноваціями, цікавими методами і прийомами, які сприяють формуванню у вихованців життєвих компетенції, які, як зазначила міністр освіти і науки України Лілія Гриневич: «… необхідні для життя у ХХІ столітті: а саме вміння критично мислити, працювати в команді, фінансова грамотність, підприємництво, культурна компетентність».
У конкурсі «Світ моїх захоплень» молоді вчителі продемонстрували свої таланти. Адже тільки яскрава, творча особистість може закохати дітей у свій предмет, спонукає дітей до творчості. Для Яни Станіславівни та Ігоря Вікторовича захопленням є фотографування. Роботи вражають професійністю, неординарністю, яскравістю. А Каріна Русланівна ознайомила присутніх із технікою «Квілінг».
За підсумками компетентного журі переможцем конкурсу став учитель математики Ганівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комзолов Ігор Вікторович.



Усі учасники отримали грамоти райкому профспілки працівників освіти, відділу освіти, молоді та спорту Новоукраїнської районної державної адміністрації, відділу освіти виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради, подарунки та премії Новоукраїнського райкому профспілки працівників освіти, а також путівку на обласний зліт молодих учителів, який буде проходити з 29 березня по 31 березня 2017 року в м. Кропивницький.


Колектив Новоукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 підготував справжнє свято для учасників конкурсу та його глядачів.










Немає коментарів:

Дописати коментар