пʼятницю, 19 січня 2018 р.

Поїздка молодих вчителів до м. Кропивницький

12 січня відбулася спільна поїдка молодих учителів закладів освіти району та Новоукраїнської ОТГ до міста Кропивницький за ініціативи та фінансової підтримки Новоукраїнського райкому профспілки працівників освіти.



В обкомі профспілки працівників освіти та науки молодих педагогів привітав голова федерації профспілкових організацій Кіровоградської області М.О. Баланенко. Голова обкому профспілки працівників освіти та науки С.Л. Скалько та працівники апарату обкому познайомили педагогів зі структурою обласної організації профспілки працівників освіти і науки України та основними напрямками діяльності обкому у питаннях професійного зростання молодих педагогів та їх соціального захисту.







Наступна зустріч відбулася у комунальному закладі «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені В. Сухомлинського» у музейній кімнаті «З історії освіти Кіровоградщини» з завідувачем науково-методичної лабораторії виховної роботи і формування культури здоров’я Ю.В. Міцай та методистом цієї лабораторії Л.А.Гайдою.

Юлія Віталіївна презентувала молодим учителям цілу низку розробок з питань національно- патріотичного виховання школярів, показала як найти ці матеріали на сайті лабораторії, побажала молодим активніше долучатися до виховної роботи, самим брати участь у науково - практичних конференціях.

З захопленням послухали педагоги розповідь Лариси Анатоліївни Гайди про основні етапи розвитку освіти області, про великих педагогів Кіровоградщини та їх педагогічну спадщину.









Цікаву та пізнавальну екскурсію вуличками історичного центру колишнього Єлисаветграда для молодих педагогів провів старший викладач кафедри теорії і методики середньої освіти Ю.С. Митрофаненко 




Після гарно проведеного часу - підкріпитись не завадить.





Після екскурсії молоді педагоги поділилися враженнями та подякували голові райкому профспілки працівників освіти району О.І.Таровик за організацію поїздки.

Немає коментарів:

Дописати коментар