пʼятницю, 31 січня 2020 р.

ХХІ звітно-виборна конференція

30 січня 2020 року відбулася ХХІ звітно-виборна конференція Новоукраїнської районної організації профспілки працівників освіти і науки України.





На конференцію були запрошені: голова Новоукраїнської міської ради Корінний Олександр Олександрович, заступник голови Новоукраїнської районної ради Талашкевич Олег Михайлович, начальник відділу освіти виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради Стратонова Тетян Іванівна, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Новоукраїнської РДА Матвієнко Олена Олегівна, начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Грязнова Наталія Олександрівна, юристконсульт обкому профспілки працівників освіти і науки України Світлана Гостєва та інспектор з соціального захисту Сібіберт Ольга Євгенівна.


У звітній доповіді голови райкому профспілки Таровик О. І. подано глибокий аналіз роботи райкому профспілки за період з березня 2017 по січень 2020 років, відзначалося, що завдяки соціальному партнерству практично всі державні гарантії з питань оплати праці працівникам освітньої галузі району, ТОГ надавалися своєчасно і в повному обсязі, особливу увагу приділено вирішенню питань соціального захисту членів районної організації профспілки та ін.

Голова ревізійної комісії Гребенюк Наталія Володимирівна прозвітувала за період з березня 2017 року по січень 2020 року.

Тетяна Іванівна, Олена Олегівна та Наталія Олександрівна прозвітували про роботу відділів освіти, ознайомили з перспективами на майбутнє.
Голови первинних профспілкових організацій Шворінь Людмила Миколаївна (Комишуватська ЗШ), Пуляк Тетяна Анатоліївна (КЗ "Ганнівська ЗШ І-ІІІ ст - ЦПО") та Пич Юлія Сергіївна (Глодоський ДНЗ № 1) познайомили з роботою своїх первиннок та співпрацю з райкомом.

Делегати конференції оцінили роботу райкому профспілки та його президії "задовільно".

Активні члени профспілки були відзначені грамотами та преміями.

Конференція в складі 65 делегатів висловила довіру Таровик Ользі Іванівні, обравши її головою Новоукраїнського райкому профспілки працівників освіти і науки України, обрала заступника голови райкому профспілки, президію та райком профспілки.

Делегатами прийнято постанову конференції, затверджено програму основних напрямків діяльності районної організації профспілки на 2020-2025 роки, обрано делегатів на ХХІ обласну звітно-виборну конференцію та делеговано 1 особу до складу обкому профспілки.




Немає коментарів:

Дописати коментар